Tyger för olika ändamål

Gardiner
Oavsett om man är ute efter klassiska tidlösa eller fräcka moderna gardintyger, kommer du alltid hitta det du söker på våra hyllor. Vi hjälper gärna med att få fram tyger som kan skapa känslan och stilen du önskar i rummet. Vi har ett väldigt bredd sortiment av färger, mönster och tyger för gardiner.

Våra sömmerskor syr dina gardiner med stor omsorg och känsla för detaljer. Är du intresserad av att vi syr dina gardiner? Klicka här så kan du se vad vi kan erbjuda just dig. I vår butik kan du även hitta ett brett sortiment av färdigsydda gardinlängder och kapporti metervara.

Vi samarbetar med de största leverantörerna för att kunna erbjuda våra kunder ett stort utbud av tyger till dina gardiner. Ett axplock av våra partners JAB, Morris, Sanderson, Almedahls och nette.

Modetyger och sytillbehör
Att välja tyg för klädesplagg är roligt men inte alltid det lättaste. Vi har expertisen för att hjälpa dig att välja rätt tyg till rätt pris. Vi kompletterar våra modetyg med massor av dekorativa band från de mest kända tygtillverkarna. Tygsortimentet innehåller också beställningsvaror. Vi har mänga mönster och färger som du kan välja mellan för ditt syprojekt, oavsett om det är ett plagg eller en kudde. Konsultera gärna med oss om vad du vill göra så kan vi hjälpa dig med tips.

Tyger för möbler
Tyg för möbler finns i flera varianter, färger och mönster. Vi har både klassiska och moderna i som du får låna hem och testa på plats.  Vi har även stort sortiment av skinnimitation i flera olika kvaliteter och färger. Finns som metervara och som beställningsvara.

Skinnimitation
Vi har ett stort sortiment av skinnimitation i flera olika kvaliteter och färger. Finns som metervara och även på beställning.

Bra kunskaper för att undvika fel
Observera att avancerade tygbyten på möbler kräver bra kunskaper inom området. Om fel görs kan möbeln förstöras permanent. Konsultera gärna med oss innan du köper möbeltyg när du själv ska genomföra bytet på dina möbler så att du köper rätt tyg till rätt pris.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.