Solavskärmning Luxaflex

 

Det finns många solavskärmningssystem som kan lösa problemen med direkt, bländande solljus. Att välja den rätta lösningen är avgörande för att uppnå maximal prestanda och samtidigt bibehålla en hög estetisk kvalitet.

Vi erbjuder färdiga produkter såsom rullgardiner,hissgardiner, plisseer i flera storlekar, färger och mönster. Utöver det kan vi erbjuda ett stort sortiment av måttbeställda solavskärmningssystem frán Luxaflex för ljusreglering, mörkläggning,energireglering och värmeskydd, även för fönster som faller utanför standardmåtten. Vi erbjuder även motoriserade solskyddsprodukter.

Vårt showroom har ett stort utbud av Luxaflex®gardiner som du både kan se och prova på, allt för att du ska känna dig trygg med det beslut du tar gällande dina nya gardiner. Våra experter hjälper dig att välja rätt gardin till dina fönster, som matchar din inredning och stil. Färg, struktur och vävkvalité väljer du från våra breda kollektioner. Tillsammans finner ni den bäst lämpade gardinen utifrån era önskemål.